maandag 27 januari 2014

Raad met draad van start!

Sinds ruim een jaar weet ik wel raad met draad. Maar daarvoor? Daarvoor was ik een ramp met handwerken! Ik kon nog net een knoop aannaaien... Toen mijn zus zwanger was begon zij met het haken van een granny square om er een kussenhoes van te maken. Op dat moment werd ik ook aangestoken door een collega die de meest creatieve kraamcadeautjes haakte. En dus wilde ik ook eens iets proberen zelf te maken. 

Met het idee om ook een kussenhoes met kleine granny squares te maken ben ik begonnen, maar die kussenhoes is er nooit gekomen. Je weet misschien wel hoe dat gaat met zo'n WIP (work in progress). Soms kom je er halverwege achter dat dat toch niet is wat je wilt of mooi vindt. De gemaakte granny's liggen nog steeds in mijn haakmandje, wie weet komen ze nog eens van pas... 


Met dit blog wil ik je laten zien welke projecten ik inmiddels wel heb afgerond. Daarnaast wil ik je helpen met het uitproberen van nieuwe technieken en patronen. En dat in het Nederlands... Want er is zoveel moois op internet te vinden in het Engels, Italiaans of Kroatisch, maar daar kan ik niet altijd mee uit de voeten. Binnenkort hoop ik hier mijn eerste instructiefilmpje te plaatsen!  


De granny vierkanten op de foto haakte ik met Catania Grande in verschillende kleuren.

  Follow my blog with Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten